Op zoek naar nieuwe
medewerkers?

Neem contact op, we bespreken graag de mogelijkheden!

Uitzenden, detacheren, werving & selectie, payroll, HRM & advies ...

Flexibele personeelsoplossingen

Jij wil jouw personeel grootschalig inzetten bij pieken, maar er niet aan vastzitten tijdens de rustigere periodes. Dan is payroll van FLEXible Werkt echt wat voor jou. Wij nemen jouw werknemers formeel in dienst, waardoor jij ultieme flexibiliteit ervaart, professioneel onderneemt, afrekent met werkgeversverplichtingen en meer tijd overhoudt voor zaken die jij belangrijk vindt. Ervaar het gemak.

Detacheren

Het detacheren van werknemers zorgt dat jij geen last hebt van juridische verplichtingen, maar wel de touwtjes in handen houdt. Ideaal voor werknemers met kortlopende contracten, zoals arbeidsmigranten of horecamedewerkers. Focus je volledig op jouw business en laat de complete administratie aan ons over. Ook fijn: wij beheersen 90 procent van de Europese talen. Iedereen kan dus gewoon zijn moedertaal spreken.

Payroll

Payroll kan gedurende het eerste anderhalf jaar zo flexibel als jij wilt en je zit nergens aan vast. Als jouw werknemer stopt om tien uur, betaal jij tot tien uur. Ideaal voor seizoenspieken wanneer je maar een aantal weken extra versterking nodig hebt. Of wanneer je eerst wil testen of het wel matcht met een werknemer. Bij contracten van een half jaar of korter is er geen proefperiode en payroll kent geen uitwerktijd.

Uitzenden

De markt verandert voortdurend en sommige bedrijven merken dat meer dan anderen. Zijn er duidelijke drukke periodes en ook weer minder drukke periodes in jouw bedrijf? Dan is het ideaal om daarop in te kunnen spelen. Ook bij ziekte of zwangerschapsverlof is uitzenden een goede oplossing! Onze werknemers worden dus tegen een vooraf afgesproken tarief op flexibele basis ingezet bij jouw bedrijf. Het aantal werkuren en de duur is flexibel!

HRM

Goed werkgeverschap draagt bij aan een gezonde onderneming en zorgt dat werknemers graag bij jou komen werken. FLEXible Werkt heeft alle kennis hiervoor in huis en neemt graag jouw HRM van je over. Wij kennen de wetten en regels op ons duimpje en tillen het personeelsbeleid van jouw organisatie naar een hoger niveau.

Advies

De Wet poortwachter, transitievergoedingen, de Wet werk en zekerheid: Nederland staat bol van de regels. FLEXible Werkt ondersteunt jou in het maken van slimme keuzes. Zo worden boetes voorkomen en concentreer jij je volledig op het ondernemerschap.

Kantoor Weert

T. 0495 - 843 610
De Noord 1
6001 DA Weert

Kantoor Valkenswaard

Den Dries 17
5552CL Valkenswaard

Stichting normering
Fair Produce